Voorstellen

Ik ben Ines eigenaresse van de PrivehuisSnippeHoeve

 

Ik heb vanaf 1996 een prive boerderij geëxploiteerd aan de Nieuwe Amsterdamsestraat 106 in Emmen. In 2006 moest mijn privé boerderij het veld ruimen voor de nieuwbouwplannen de Delftlanden.
Begin 2006 heb ik de woonboerderij aan de Nieuw Amsterdamsestraat 64 in Emmen aangekocht met de bedoeling mijn oude bedrijf daar voort te zetten. He heeft heel wat voeten in aarde gehad voor het zover is gekomen. Het heeft ruim 6 jaar geduurd om de gewenste bestemming aangepast te krijgen. Ook heeft het bijna 3 jaar moeten duren voor de exploitatie vergunning verleend is. Eindelijk is het nu zover de vereiste vergunningen zijn er. Ik kan aan de slag met privehuis Snippehoeve!

Wat kan ik u bieden in ons privehuis? Allereerst privé ontvangst op een rustige locatie aan de rand van Emmen tegen normale prijzen. Het aanbod van de gastdames die u ontvangen is vaak wisselend maar er is altijd wel keuze. U kunt namelijk telefonische informatie op vragen, maar ik heb liever dat u geheel vrijblijvend langs komt, dan heb je elkaar ook gezien. Natuurlijk is er meer te vertellen maar dat doen we als u langs komt. Er zijn bijna onbeperkte mogelijkheden alles is bespreekbaar.

Er zijn beschutte parkeerplaatsen beschikbaar.

Beschutte parkeer terrein snippehoeve